Καλώς ορίσατε

Στο συγκεκριμένο blog θα δείτε αναρτήσεις που έχουν σχέση με τη μουσικοθεραπεία κι όποιου άλλου τύπου θεραπεία μπορεί να υπάρχει.

Καλή περιήγηση.


Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Απλήρωτοι οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής



ΑΠ : 391 Παλλήνη 09/03/2009
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Σας κάνουμε γνωστό ότι οι συνάδελφοι αναπληρωτές ειδικής αγωγής που εργάζονται στη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής παραμένουν απλήρωτοι από το Νοέμβριο του 2008!!!!! ( Γ΄ φάση προσλήψεων Αναπληρωτών Π71) . Αντίθετα αναπληρωτές (Π 71) της ίδιας φάσης προσλήψεων με ίδια μέρα ανάληψης υπηρεσίας , οι οποίοι εργάζονται σε άλλες Διευθύνσεις της Αττικής πληρώθηκαν από το Δεκέμβριο του 2008!!!!!!

Σε επικοινωνία που είχε ο Σύλλογός μας με την αρμόδια υπάλληλο της Δ/νσης ενημερωθήκαμε ότι την ευθύνη φέρει το ΥΠΕΠΘ γιατί ακόμη δεν έχει στείλει τους κωδικούς των πιστώσεων. Όταν εύλογα αναρωτηθήκαμε γιατί σε άλλες Διευθύνσεις οι συνάδελφοι έχουν πληρωθεί από το Δεκέμβριο του 2008 μας απάντησαν, προς μεγάλη μας έκπληξη, ότι αυτό είναι παράνομο!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Τελικά στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θεωρούν παράνομο να πληρώνεται κάποιος στην ώρα του και σύννομο να είναι απλήρωτος για πέντε μήνες!!!!!

Όταν ζητήσαμε το τηλέφωνο της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΠΘ για να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να ζητήσουμε διευκρινήσεις ,μας παρέπεμψαν με προτροπή του Δ/ντή Εκπαίδευσης στις πληροφορίες καταλόγου Αττικής τηλ 11880!!!!!!!!
Ο Σύλλογος μας καταγγέλλει το γεγονός και απαιτεί να πληρωθούν άμεσα οι αναπληρωτές συνάδελφοι

Επίσης καλούμε τη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής να προσεγγίζει τα προβλήματα των συναδέλφων , που είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής και της υποχρηματοδότησης της παιδείας, με μεγαλύτερη ευαισθησία, τόλμη και με περισσότερη διάθεση συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


listen...

Pedro was born blind and unable to talk, walk or do many other things